Pålitlig Partner i Skärgården

Välkommen till
Skärgårdens Stugtjänster!

Ring oss!

(+358) 40 481 3995

Mångsidiga tjänster i skärgården

Skärgårdens Stugtjänster är ett företag som specialiserar sig på byggande och renovering av fastigheter, transporter med arbetsbåtar och konstruktion av olika bryggor.

Med många års erfarenhet erbjuder vi mångsidiga tjänster för våra kunder i skärgården.

Skärgårdens Stugtjänster erbjuder ett brett utbud av skärgårdstjänster. Nedan presenteras våra tjänser i mer detalj.

Våra tjänster

01

Vi erbjuder våra kunder mångsidiga tjänster för byggande och renovering av fastigheter. Vi är specialiserade på byggande och renovering av stugor och sommarstugor samt grundrenoveringar. Vi hjälper våra kunder med planering och genomförande från början till slut.

 

02

Vi är specialiserade på transporttjänster i skärgården. Vi erbjuder transporttjänster med våra arbetsbåtar samt olika lyft- och flyttnings-tjänster. Vi transporterar bland annat arbetsmaskiner, byggmaterial och andra förnödenheter.

 

 

03

Vi utför bryggornas planering, konstruktion och underhåll. Vi är också den officiella återförsäljaren av Savorak-bryggor i skärgården.

 

 

 

 

 

04

Vi erbjuder planering och genomförande av projekt för våra kunder. Våra projekt inkluderar exempelvis byggande av stugor och bryggor, men vi genomför även andra projekt enligt kundernas önskemål.

 

 

 

Har du några frågor?

Tveka inte att kontakta oss! Vårt kundservice-team är alltid redo att svara på dina frågor och hjälpa dig med ditt skärgårdsprojekt. Skicka oss ett meddelande eller ring, så hjälper vi dig gärna.

 

Mångsidiga tjänster i skärgården

Mångsidiga tjänster i skärgården

Professionellt fastighetsbyggande och renovering i skärgården.
Vi har lång erfarenhet inom branschen, och våra tjänster omfattar ett brett utbud av lösningar som passar olika behov. Vi verkar i Åbolands skärgård och erbjuder våra kunder pålitliga tjänster.

Byggande och renovering av fastigheter är tjänster som vi är särskilt stolta över. Vi har byggt och renoverat flera stugor, sommarstugor och andra fastigheter. Vi är specialiserade på grundrenoveringar och hjälper våra kunder från planering till genomförande. Hos oss får du allt du behöver för att bygga eller renovera din fastighet i skärgården.

Vi har också ett brett utbud av transporttjänster som hjälper våra kunder att övervinna skärgårdens utmaningar. Vi erbjuder transporttjänster med våra arbetsbåtar, genom vilka vi kan transportera nödvändiga material och arbetsmaskiner i skärgården. Vi utför också lyft- och flyttningstjänster som gör det möjligt för oss att förflytta större objekt och material från en ö till en annan.

5/5

"Pålitlig, mångsidig och professionell."

Fredrik - Google Recension
Integritetspolicy: De uppgifter vi samlar in, såsom namn och e-postadress, används endast för att kontakta dig angående din förfrågan. Vi delar inte denna information med tredje part, och den behandlas i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR).
Kontakta oss

Inget projekt är för litet eller för stort för oss - kontakta oss redan idag.

Rulla till toppen